Artikel 3 van 5

MERKEN

 

Ik werk met verschillende mooie en natuurlijke merken. 

 

 

GATINEAU 
GATINEAU is in 1932 opgericht naar Madame Jeanne Gatineau. Als een alleenstaande moeder van drie kinderen besloot Jeanne Gatineau om zich op 40-jarige leeftijd te laten scholen als fysiotherapeut en medische pedicure. Dit werd het fundament van een levensveranderde carrière in de beauty wereld. Na steeds grotere interesse in esthetische schoonheidsbehandelingen opende Jeanne aan de Boulevard Haussman in 1932 in het chique 8ste arrondissement in Parijs haar 1ste schoonheidssalon. 

Madame Jeanne Gatineau was een ware pionier die intensief samenwerkte met onder andere dermatologen en biochemici om een revolutionar salonprogramma en productassortiment te ontwikkelen. Het is het eerste cosmeticamerk ter wereld dat producten heeft ontwikkeld met: retinot, cafeïne, anti-oxidanten, vitamine E en F, zeepvrije reinigingsproducten en alchoholvrije toners. Ze heeft schoonheidsrituelen ontwikkeld die revolutionair waren en elkaar perfect aanvullen zoals gezichtsmassage, dubbele reiniging en exfoliatie. Gatineau combineert natuurlijke ingrediënten met geavanceerde biotechnologie om huidverzorging van professionele kwaliteit te creëren die onmiddelijk en langdurige resultaten leveren.

JUVENA
JUVENA is een Zwitsers high-end cosmeticamerk dat bekend staat om hoogstaande kwaliteit, persoonlijke serivce en expertise. De naam JUVENA is afkomstig van het Latijnse woord ''juvenalis'' en betekent jeugdigheid. Dit is zowel een visie als een belofte. Ze zijn al meer dan 60 jaar expert in anti-aging verzorgingsproducten die een jeugdige uitstraling op elke leeftijd realiteit laat worden. 

De bron van een frisse, nieuwe huid ligt in de huideigen stamcellen en dit hangt samen met de conditie van de micro-omgeving. De SkinNova SC Technology voorziet alle huidcellen van een ideale micro-omgeving. Hierdoor ontwikkelen ze zich beter en communiceren beter met elkaar, zodat de opname van voedingsstoffen beter is en de cellen beter zijn georganiseerd. Tegelijkertijd helpt het de vernieuwing van de stamcellen te beschermen. Deze ''dubbele revolutie'' is verbazingwekkend effectief en een huidvriendelijk principe van celvernieuwing. De kwaliteit van de huid wordt zichtbaar verbeterd, van binnenuit. Het resultaat: een frisse, nieuwe huid! 

© 2023 - 2024 Your Skin Nuenen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel