Met het digitale kirlian apparaat wordt een foto van vinger- en teentoppen gemaakt, waarbij de lichtuitstraling van de vingers en de tenen wordt vastgelegd. De hoeveelheid straling op deze foto’s geeft een beeld van de energetische lichamelijke conditie van een cliënt.

De methode is gebaseerd op de theorie van het meridiaan stelsel: het netwerk van energiekanalen in ons lichaam, waardoor energie stroomt. De foto wordt m.b.v. de ontwikkelde topografische kaart van Peter Mandel geanalyseerd. Inzichten over de oorzaak van de klacht, de algemene conditie van de cliënt, de aanwezigheid van afvalstoffen en inzichten over gebieden die ondersteuning nodig hebben, worden zichtbaar. Deze orgaantopografie onderscheidt drie verschillende gebieden: lichamelijk, emotioneel en geestelijk. 

Omdat eventuele verstoringen op een foto al zichtbaar kunnen zijn voordat een klacht tot uiting komt, is kirlianfotografie ook goed preventief in te zetten, bijvoorbeeld bij een jaarlijkse gezondheidscheck. Na elke (kleurentherapie) behandeling wordt (indien nodig) een controlefoto gemaakt.

© 2023 - 2024 Your Skin Nuenen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel